Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дария Хулка                        Как се роди идеята да построим хотел за кучета близо до Бургас
    Казват, че човек се чувства щастлив, когато хобито му се превърне в работа.
    Това носи истинско удовлетворение. Любовта към животните ме доведе до
    там, че вече имаме не едно, а две кучета. Това добре, у дома е по-весело от
    всякога, но...
Ние сме семейство, което много пътува – по работа, за уикенда, на почивки и т.н. Нашите кученца се оказаха почти неразрешим проблем. Месец преди пътуването ние започваме да звъним на роднини и приятели, започваме многочасови преговори, в които се опитваме да ги убедим, че нашето куче е много спокойно и възпитано – не яде обувки и не къса тапети. Но, уви, никой не гори от желание да пусне в дома си чуждо куче. Оказа се, че това тревожи доста хора, които притежават домашни любимци, желаят да пътуват и искат по време на отсъствието си да са спокойни за тях.
      Да не забравяме, че хотелите за животни на Запад станаха нормално явление през 70-те години на 20 век.
      Така се роди идеята да създадем този комплекс - Хотел за кучета близо до Бургас. Тук не само можете да оставите кучето си за времето на вашето отсъствие. Комплексът разполага с ветеринарен кабинет, търговски обект за храна и аксесоари, място за игри и обучение. Желанието ни е да предложим различни услуги, като къпане, подстригване , обучение и др. За вас остава единствено удоволствието да се радвате на любимците си.
      И така, приятели, всички Вие, за които кучето е като член на семейството – отдъхнете си и пътувайте смело. Оставете домашния си любимец при нас – и той има нужда от почивка!

с. Медово - Хотел за кучета                          Как да намерим хотел за кучета - Бургас
    Хотел за кучета - Бургас е разположен на около 20 минути път от града,
    в близост до с. Медово. Еднакво близо както до Бургас, така и до
    Слънчев бряг, Поморие, Несебър, Влас. Ако почивате някъде близо до
    Бургас, дори и на Юг, без притеснение може да се възползвате от нашите
услуги. За улеснение сме предвидили и транспортиране на домашния Ви любимец от и до мястото, където се намирате - дома Ви или мястото Ви за почивка.

Какво представлява хотелът за кучета - Бургас
      Общата площ е почти 3 декара. Сградата, която включва административана и хотелска част е на площ 600 кв.м. и е проектирана и изградена специално за тази цел. Хотелската част е
П-образана, така, че по средата са обособени четири индивидуални двора за разходка. За по-динамичните и енергични кучета ме създали още два отделни двора, където да тичат и където с тях ще се занимават индивидуално според нуждите им.
      Разполагаме с 30 индувидуални помещения и 8 ВИП места. Всички те са отопляеми, обстановката е близка до домашната. В стаичките има специално изработени легла от дърво и дунапренови дюшечета. За лесното поддържане на хигиената сме подбрали съответната подова настилка и покритие за стената. Помислено е и за безопасността на животните – те нямат достъп едно до друго. Изключение се прави само за кучета , които живеят заедно и са свикнали едно с друго.
      Пансиона (10 самостоятелни къщи с дворчета) към Хотела има за цел да приютява най-вече ловни кучета извън сезона. Така собствениците – ловци могат да се радват на толкова необходимия другар в лова , а през останалото време за кучето да се грижим в Пансиона.

Как ние разбираме грижите за домашните любимци
      Грижите за всяко куче са съобразени изцяло с неговата индвидуалност и навици. За това е важно предварително да ни информирате за всички подробности относно режима и предпочитанията на кучето си.
      Подбрали сме висококачествени гранулирани храни. Работим само с доказани марки. От опит знам, че кучетата обичат да си похапват готвена храна. Тук предлагаме ежедневно приготвена такава – основно фенери с ориз. Начина и вида на хранене също са съобразени изцяло с желанието на собствениците.

За вашето удобство - допълнителни услуги в Хотел за кучета - Бургас
Ветеринарен кабинет
Разполагаме с ветеринарен кабинет и денонощни услуги на ветеринарни лекари. Ако желаете, тук може да поставите годишната ваксина на кучето си, да го обезпаразите (външно и вътрешно) или да се възползвате от ветеринарни услуги.
Търговски обект
Предлагаме богат асортимент от качествена маркова храна за кучета , аксесоари, контейнери, легла и др. Всичко, от което имат нужда Вашите любимци
Почасово забавление на домашни кучета
Ако любимеца Ви е в буйна възраст и смятате, че вместо да руши наскоро ремонтирания Ви дом е по-добре да изразходва енергията си - доведете го при нас. В специално направения кът за игри едно младо и енергично куче ще се чувства прекрасно.
Собствен транспорт със специално пригоден за целта микробус
Осигуряваме транспортиране на Вашия домашен любимец до хотела и обратно или до избрано от Вас място.
                                                                                                                             Дария Хулка

начало за нас цени и услуги фотогалерия полезни съвети спаси приятел контакти

Посетете страноцата ни във FaceBook


Отзиви на клиенти

Тук ще
публикуваме вашите отзиви, изпратени на имейла ни.
Те ще ни помагат да подобряваме нашата работа.
Бъдете активни!